Kedves Látogató!


Rutkai Krisztina vagyok, fotográfus. Kicsi lányommal, és a férjemmel élek Záhonyban.

2007-ben lettem a fotózás szerelmese, s ez mind a mai napig tart. A kezdeti időszakban autodidakta módon tanultam a fotózást, és a retusálást, a családtagjaim, és barátaim legnagyobb örömére.


Örültem, hogy rajtuk "gyakorolhatok", ők pedig azért voltak lelkesek, mert eltöltöttünk egy-két órát úgy, hogy jókat nevettünk, és mindeközben jó minőségű, szép képek készültek róluk.


A kezdetben hobbinak induló fotózás azonban egyre nagyobb teret töltött ki az életemben, ezért úgy döntöttem, tovább kell képeznem magam ebben az irányban.

2012-ben alkalmazott fotográfusi szakképesítést szereztem kitűnő eredménnyel, s egyéni vállalkozást alapítottam. Megalakult a Krisztina Fotó!


Az elmúlt évek során megszámlálhatatlan mennyiségű fotó került ki a kezeim közül gyerekekről, felnőttekről egyaránt.


Szolgáltatásaimat négy olyan alappillére építettem, melyekről tudom, hogy kimagaslóan jó vagyok bennük! Esküvői, Gyermek, Családi, valamint Portré fotózással foglalkozom!


Kínálatomból nem hiányozhatnak a különböző ünnepek, események fotózása sem. Rendszeresen készülök húsvéti, karácsonyi, és halloween díszletekkel, kiegészítőkkel. Ilyenkor a stúdiótermemet is ezen eseményekre rendezem be.


Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a szülinapi fotózás is, amikor a szülők elhozzák a stúdiómba gyermeküket, hogy igazán vidám, és profi fotók készülhessenek róluk. A rengeteg kellék, és dekoráció mellett ehhez két kelléktortát is beszereztem, így az sem marad le a képekről!


2016-ban hosszú hónapokat töltöttünk azzal, hogy felújítsuk, s modernné tegyük a stúdiótermemet. Ahhoz ugyanis, hogy igazán különleges, minőségi fotókat készíthessek, mindig a lehető legjobb, és legújabb technikákra, kiegészítőkre van szükségem. Nálam ezek adottak! Folyamatosan képzem magam, újítom céleszközeimet, tervezem az újabbnál újabb díszleteimet, dekorációimat. Ha magas színvonalú fotó-szolgáltatást szeretnél, akkor keress engem!


Fotózás = szenvedély


"Szenvedély - mindannyiunkban megbújik. Alszik. Vár... és bár nem akarjuk, nem kérjük, végül felkavar. Kinyitja száját és üvölt, beszél hozzánk. Irányít. A szenvedély uralkodik rajtunk, mi pedig engedelmeskedünk. Mi más lehetőségünk lenne? A szenvedélyből merítünk legjobb pillanatainkban: a szerelem örömében, az utálat tisztaságában és a fájdalom extázisában... Néha elviselhetetlenül fáj. Ha tudnánk szenvedély nélkül élni, talán békességet találnánk, de akkor üresek lennénk. Üres szobák: lefüggönyözve, nyirkosan. Szenvedély nélkül - igazán holtak lennénk." (Angelus)


Amit kínálni tudok Neked


Kiemelkedő szakmai tudás.

Modern munkaeszközök.

Nívós színvonalú szolgáltatások.

Megbízható, precíz munkavégzés.

Kreatív szemlélet.

Rugalmasság.

Tiszteletteljes hozzáállás, udvarias hangvétel.


Vedd fel velem a kapcsolatot, mondd el, melyik szolgáltatásom érdekel, és megörökítem Neked a gyorsan múló pillanatokat!

Folyamatosan tanulok, újítok, fejlesztem magam, a látásmódomat, a tudásomat, mert fotózni és élni is csak így érdemes:Rutkai Krisztina

fotográfus